[jp] Hotsync

john emil signalc at hotmail.com
Thu Jun 26 10:43:37 EDT 2008


hey judd
 
thanks a lot... but i am still having the problem.. the hotsync is on, it\s working, haven't changed any setting on my palm hotsync but still can't synch in windows ... is there any  way around it... or a way to force sync?
 
any ideas anyone?
 
thanks,
a



> Date: Wed, 25 Jun 2008 12:53:31 -0400> From: judd at jpilot.org> To: jpilot at jpilot.org> Subject: Re: [jp] Hotsync> > On Wed, Jun 25, 2008 at 02:15:27PM +0000, john emil wrote:> > > > > > OK, I am really new to linux and using Ubuntu currently. > > > Welcome to the bright side :-)> > > I installed Jpilot and got it to synch with my Treo 680 plam. Everything worked great. > > > Good!> > > But now, I can't use Hotsync in windows. When I press the Hotsync key> > nothing happens (in windows) and I get a page on my treo saying last> > sync with JPilot was at such time. That's in the Log page of the treo. > > > There is no code in jpilot, or pilot-link that should make something like this happen. Did you > change the sync preferences on the Palm? Are you sure the Widows hotsync service is running?> > > > > > How can I get my treo to sync with both Plam Desktop in Windows and JPilot in linux?> > > It should just work. You will have a slow sync, instead of a fast sync when going from one to > another, but that shouldn't be bad over USB.> > Judd> _______________________________________________> Public archival of this list without permission is prohibited.> http://lists.jpilot.org/mailman/listinfo/jpilot
_________________________________________________________________
Great deals on almost anything at eBay.co.uk. Search, bid, find and win on eBay today!
http://clk.atdmt.com/UKM/go/msnnkmgl0010000004ukm/direct/01/
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.jpilot.org/pipermail/jpilot_lists.jpilot.org/attachments/20080626/d3354ec4/attachment-0002.html>


More information about the Jpilot mailing list