[jp] Syncing troubles with RedHat 8.0

Judd Montgomery judd at jpilot.org
Tue Jun 17 02:22:22 EDT 2003


I don't see any loading of modules uhci (or ohci), usbserial, or visor 
in the dmesg log.  Maybe you need to get these put back into rc.local.

Judd

Susan Lindsey wrote:
> Hi Judd,
> 
> Attached is the dmesg output... I don't think it's binding to any ports.
> 
> Susan
> 
> On Sat, Jun 14, 2003 at 01:37:49AM -0400, Judd Montgomery wrote:
> 
>>use dmesg and see what ports it is binding to (if any).
>>
>>
>>Susan Lindsey wrote:
>>
>>>Hi all,
>>>
>>>My machine was "upgraded" last week to RedHat 8.0 from RedHat 7.2
>>>and now I can't sync my Sony Clie 665.  
>>>
>>>All the jpilot & executables remain unchanged (should I recompile?)
>>
>>>from versions 0.99.5 & 0.11.5.
>>
>>>The /dev/ttyUSB[01] ports have been chowned over to me but it
>>>looks like no one is listening:
>>>
>>>Script started on Fri Jun 13 13:45:40 2003
>>>lamia:~ <1> ls -al /dev/ttyUSB[0-1]
>>>crw-rw-rw-    1 lindsey  uucp     188,   0 Aug 30  2002 /dev/ttyUSB0
>>>crw-rw-rw-    1 lindsey  uucp     188,   1 Aug 30  2002 /dev/ttyUSB1
>>>lamia:~ <2> ls -al /dev/usb/ttyUSB[0-1]
>>>crw-rw-rw-    1 lindsey  root     188,   0 Aug 30  2002 /dev/usb/ttyUSB0
>>>crw-rw-rw-    1 lindsey  root     188,   1 Aug 30  2002 /dev/usb/ttyUSB1
>>>lamia:~ <3> pilot-xfer -p /dev/ttyUSB0 --sync ~/.jpilot/
>>>
>>>  ERROR: No such device
>>>  Unable to bind to port '/dev/ttyUSB0'
>>>  Please use --help for more information
>>>
>>>lamia:~ <4> exit
>>>exit
>>>
>>>Script done on Fri Jun 13 13:46:29 2003
>>>
>>>Any thoughts?
>>>
>>>Thanks for your help,
>>>Susan
>>
>



More information about the Jpilot mailing list